Adijo, 2020!

Letošnje leto je bilo ... zahtevno. 2020, ne bom te pogrešala, zagotovo pa te bo težko pozabiti. V svoji zadnji lanski objavi sem napisala: hvala za vse lekcije. Tokrat pravim: hvala za vse priložnosti.

Letošnje leto je bilo … zahtevno. 2020, ne bom te pogrešala, zagotovo pa te bo težko pozabiti. V svoji zadnji lanski objavi sem napisala: hvala za vse lekcije. Tokrat pravim: hvala za vse priložnosti. Za rast, učenje, pa tudi neuspehe.

Pravijo, da bi morali biti previdni, kaj si želimo. Ja. Življenje ima smešen način, da nam da točno tisto, kar si želimo, ampak ne nujno na način, kot smo želeli ali pričakovali.

In točno s tem nam je postreglo leto 2020.

Moji letošnji načrti so bili okrevanje po decemberski operaciji, sprejemanje nove resničnosti in rast. Vse te stvari so mi sicer uspele, ampak na povsem drugačen način, kot sem si predstavljala.

Letošnje leto je bilo v mnogih pogledih slabo. Če pa pogledamo z druge perspektive, pa tudi ni bilo. 

Z vsemi izzivi lockdownov (ste si kdaj mislili, da bo več kot eden?) in samoizolacije me je leto 2020 prisililo, da sem se ponovno in bolj povezala s seboj. Ponovno sem odkrila moč meditacije in joge.

In čeprav mi razvoj in rast podjetja (ali tega bloga) ni uspela, kot sem načrtovala, sem vendarle zrasla. Kot oseba. In mislim, da to ne bi bilo mogoče brez vseh slabih stvari, izzivov in celo neuspehov.

Ker ne želim, da bi bila ta zadnja objava v letu depresivna, vas bom popeljala skozi nekaj mojih mojih najljubših in najzabavnejših trenutkov in stvari v tem letu.

2020: leto novih jošk

Najprej se opravičujem za slabo kvaliteto fotografije, ampak je ta najboljša, kar jih imam. V januarju sem dobila prsne proteze, ampak jih nikoli nisem nosila, razen za to fotko in ko sem želela komu pokazati, kako so videti ‘v živo’. Dejansko se brez vsega veliko bolje počutim.

Najbolj všečkana Instagram objava 2020

To je bila prva fotografija na Instagramu, na kateri sem dejansko jaz. In to brez prsi! Mojim sledilkam in sledilcem je bila očitno všeč, saj je še zdaj objava z največ všečki. 

Najboljši recept leta 2020, ki ga nikoli več ne morem ponoviti

Domače veganske “bounty” ploščice. Uporabila sem sestavine, ki sem jih slučajno imela doma in osnovni recept spremenila tolikokrat, da dejansko ne vem več, kaj točno so vsebovale. Bile pa so več kot odlične! 

Najboljša torta leta 2020

Veganska. Čokoladna. ODLIČNA! Jedla sem jo v Hiši kruha v Mariboru in še zdaj se mi sline cedijo, če se spomnim na njo.

Najboljši koncert leta 2020

Tale ni težka, ker sem v tem letu bila samo na treh koncertih. Pandemija je naredila svoje. Ta fotka je bila posneta julija, na koncertu Hamo & Tribute 2 Love v okrnjeni izvedbi. Kljub temu, da je bilo deževno in izjemno mrzlo (oblečeno sem imela zimsko jakno in sedela na debeli koci, da me ni zeblo), je bil koncert fantastičen. In z neštetimi komičnimi vložki. Res nepozabno!

Največji dosežek leta 2020

Zahvaljujoč nekaterim veliko bolj priljubljenim prijateljicam in sledilkam, ki so delile mojo zgodbo in profil, sem končno uspela doseči 500 sledilcev. vem, da za večino to ni veliko, ampak meni pomenijo enako, kot če bi jih imela 5000. Hvaležna sem čisto vsakemu, ki mi sledi!  

Najljubša fotka leta 2020

Za intervju sem potrebovala fotografije, ki jih seveda nisem imela, ker RES sovražim fotografiranje. Zato ni bilo druge možnosti, kot da se vdam, usmilila pa se me je tudi prijateljica, ki je prevzela vlogo fotografinje.

Ker nimam prav nobenega talenta za poziranje, ni čudno, da je najboljša fotka nastala, ko sem pad(a)la z zidu. Oblečene imam tudi najljubše kavbojke in allstarke, ki sem jih kupila letos, tako da je fotka praktično 3 v 1.

Koledar Better 2021

Sveta okrog sebe ne moremo spremeniti. Lahko pa spremenimo svoj pogled na svet. In ta postane … boljši.

Zato sem oblikovala koledar, namenjam ženskam. Da nas motivira in s pozitivnimi mislimi spomni, kako čudovite smo.

Želim vam kar se da srečno in zdravo novo leto in upam, da bo 2021 prijaznejše do nas vseh!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Menstrualni koledarček

Z Better Than BRCA menstrualnim koledarčkom boš enostavno spremljala svoj cikel, dodala pa sem tudi opomnik, da ne pozabiš na koledarju označiti samopregledovanja dojk.